Heissan! Aloitellaan tämä vuosi nyt vähän myöhässä. ;)

Meillä onkin paaaaljon kerrottavaa. Ensin Rolle muutti viime syksynä pois ja sitten oltiinkin taas yksin. Sitten mamma päätti harkita basenjia, ja yhtä käytiin katsomassakin, mutta ei olisi meidän perheeseen sopinut. Nooh, onneksi kyseisen koiran kasvattajalla oli suunnitteilla pentue tulevalle talvelle ja päätimme sitten että sijoitusnartun voisimme ottaa.

Noh, sitten alkoi kuumeinen odotus ja vuoden viimeisillä hetkillä 29/12/09 päivänvalon näki Ascellan Belleza elikkäs Vivi. Sitten piti taas odotella parisen kuukautta, että vauva tulee kotiin, no niihin pariin kuukauteen mahtui paljon yllätyksiä, kommelluksia, itkua ja hammastenkiristystä.

Ensin jouduin äidin luokse melkein kolmeksi viikoksi auttamaan, sitten kun pääsin kotiin, niin sain kuulla olevani raskaana. Nyt siis etsinnässä isompi kämppä lähempää äitiä ja mieluiten rivitalosta koirien takia. Sitten kävikin vielä niin hassusti, että äiti kaatui tallissa ja jouduinkin menemään vielä takaisin sinne auttelemaan.

Nooh, lopuksi kaikki kuitenkin kunnossa ja Vivi muutti meille 24/02/10 ja sen jälkeen on riemua riittänyt. On naureskeltu niin nukkuma-asennoille, paikoille, Artun kiusaamiselle, pentuhepuleille ynnä muille hauskoille kommelluksille.

Eilen kävin shoppailemassa pennulle uuden pedin, villapaidan, leluja ja vähän hyviä herkkuja. Tänään on sitten vuorossa Artun lääkäri ja siivouspvä. Pitää mopata lattiat, kun tuota pissaa pikkuisen on lattioilla, vaikka sen aina putsaakin pois.

Loppuviikko onkin sitten yhtä hösseliä. :/ Keskiviikkona on neuvola, torstaina pitää mennä Tonyn tädin luona käymään, perjantaina on Artun yksityistunti kouluttajan luona, lauantaina Tony menee katsomaan ralleja ja sunnuntaina taitaa Vivin kasvattaja tulla käymään.

Olisikohan siinä kaikki sitten siltä osin? Laittelen tähän vähän kuvia Vivin meille saapumisesta, enemmän kuvia sitten Vivin ja Artun sivuilla. :)